top of page

Om oss

Tannlege stol lys
Vårt profesjonelle personale sørger for forebyggende og gjenopprettende tannbehandling for deg og dine. Hos oss skal du få det aller beste innen tannhelsetjenester og service. Våre lokaler og utstyr er moderne for et hyggelig besøk og optimal behandling og resultat.

Vårt Team

Tannlege Kjellaug Gjestrum

Tannlege MNTF

Kjellaug Gjestrum

Master i Odontologi fra Unviersititet i Bergen i 2004. Startet Tannstellet i 2008, og har siden utøvet sine tannlegeferdigheter på Toten.

 

Kjellaug har et stort hjerte for sine kunder, er kjent for å forklare hva hun gjør mens hun jobber, og kan rett som det er synge med  til låta på radioen. 

Tannlege Vanessa Nygård-Bertel

Tannlege MNTF

Vanessa Nygård-Bertel

Master i odontologi fra Universitetet i Cartagena fra 2010. Autorisasjon som Tannlege fra det odontologiske fakultet i Oslo. 


Vanessa er en sympatisk og varm person. Hun har tidligere jobbet som tannlege for det Colombianske forsvaret og har erfaring som privat tannlege på Lillehammer og Raufoss. Vanessa har jobbet hos Tannstellet siden 2021.

Hvem gjør hva?

01

Tannpleier

Vi er ofte den første og kanskje eneste du møter på tannklinikken. Tannpleieren undersøker om du som kunde trenger behandling av tennene dine eller ikke, samt pusser over og fjerner tannstein 

(dersom dette skulle være nødvendig). 

 

En tannpleier er spesialisert innen hygieniske tiltak i en tannbehandling. Dersom kunden trenger spesiell veiledning eller oppfølging, er det gjerne tannpleieren som står for dette. 

 

Tannpleier og tannlegen samarbeider i utredning og utføring av forskjellige behandlinger. I de tilfeller der det er nødvendig med behandling hos tannlegen, setter tannpleier opp tid til dette i den aktuelle tannleges timebok.

02

Tannlegeassistent

Vi er tannklinikkens engler og "alt-mulig-mennesker". Tannlegeassistenter hjelper til med det meste: innkalling av pasienter, assistering av tannpleier og tannlege, sterilisering av instrumenter,

administrering av timebøker og respesjon, etc.

 

Assistentene står gjerne for å holde tannlegens hode på plass når dette er nødvendig :-).

 

Trenger du en hånd å holde i under behandling, ta gjerne et godt tak i assistenten

03

Tannlege

Vi er tannklinikkens minst populære...:-). Vi utfører all den behandling du ser på som et (u)nødvendig onde. Av denne årsak overkompenserer vi med smil, sjarm og kanskje en sang for at du forhåpentligvis skal føle deg trygg i våre hender. 

 

Vi benytter oss av det mest effektive og utsøkte utstyr for at du skal ende opp med et smil og resultat som du kan være fornøyd med. 

 

Et godt og holdbart resultat oppnås som oftes ved et godt samarbeid mellom en trygg kunde og tannlegen. Du skal vite at vi alltid håper å kunne innfri når vi vises den tillit at du setter deg i vår tannlegestol.

04

Tanntekniker

Vi er den yrkesgruppen i tannhelseteamet du sjelden ser når du er hos tannlegen. Vi produserer det som måtte trenges av broer, skinner og proteser for at ditt smil skal komme så lett, naturlig og flott som overhodet mulig.

Tannpleier Regine Borgersen

Tannpleier

Regine Borgersen

Regine er autorisert tannpleier med 3 års utdanning fra Høyskolen i Innlandet. Hun har jobbet som tannpleier i privat sektor siden 2020. Som tannpleier utfører hun undersøkelser med røntgen, behandling av periodontitt, tannsteinsrens m.m. Regine har fokus på veiledning i gode munnhygienevaner og forebyggende tannbehandling.

 

Regine brenner for yrket sitt og er er nøye med pasientene sine.

Hun er informativ og omsorgsfull, og setter alltid av god tid til behandling så pasientene får en god opplevelse.

Tannlegeassistent Toril Aavok Stensrud

Tannlegeassistent

Toril Aavok Stensrud 

Toril er en serviceinnstilt og sympatisk tannlegeassistent som har jobbet på Tannstellet siden 2014. Sammen med Skaiste har hun full oversikt på klinikken.

Tannlegeassistent Skaiste Audiejaityte

Tannlegeassistent

Skaiste Audiejaityte

Skaiste er en hyggelig og behjelpelig tannlegeassistent som har jobbet på Tannstellet siden 2022. Sammen med Toril har hun flere hjelpende hender enn de fleste og har full oversikt over alt som skjer på klinikken.

bottom of page